sábado, 3 de abril de 2010

CONJUNTObcn col·labora amb Sita Murt amb sessions de formació a les clientes vip


CONJUNTObcn col·labora amb Sita Murt amb
sessions de formació a les clientes vip



CONJUNTObcn ha arribat a un acord amb Sita Murt per a impartir uns tallers de formació a les clientes vip de la prestigiosa marca catalana.

Es tracta d’un taller exclusiu impartit per Mercè Miguel, assessora d’imatge i personal shopper i propietària de CONJUNTObcn. Durant una hora, un grup reduït de clientes aprenen les idees més bàsiques per aconseguir un bon fons d’armari. La renovació de les peces, la seva conservació, els colors més adequats o l’enumeració de les peces més importants que ha de tenir un bon armari són alguns dels conceptes que s’imparteixen durant aquest hora.

Les sessions s’estan desenvolupant al llarg de tot el mes de març. S’imparteixen a totes les botigues de Sita Murt de Catalunya (Barcelona, Girona, Igualada, Reus, Sant Cugat del Vallès) i a les botigues repartides per l’Estat espanyol (Bilbao, La Coruña, Madrid, Palma de Mallorca, Saragossa, València).


CONJUNTObcn, és una empresa en expansió dins el món de l’assessoria d’imatge i celebra el fet d’arribar a acords de col·laboració amb marques de prestigi dins el món de la moda com és el cas de Sita Murt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario